Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 12 januari 2013

Geniet van elk moment

Deze kaart is voor mijn man. Zijn grootste passie is vissen en zodra het weer mee zit en zijn gezondheid het toe laat is hij aan de waterkant te vinden. De basis van deze kaart bestaat uit Kraftpapier. Het Designpapier komt van Joy!Crafts; Vintage (6011/0101). Alle gebruikte materialen zijn afkomstig van Joy!Crafts, behalve het tekststempeltje. Dat is van Marianne Design. De foto is afgedrukt op stempellinnen (6410/0100). De rand om de foto is een mal van Lin & Lene Design (1201/0053). De hoekjes zijn van dezelfde rand afkomstig. Het zittend vissertje (6002/0153), de dobbertjes (6002/0155) en de visjes (6002/0154) zijn allemaal uit Kraftpapier gestanst en met foamblokjes op de kaart geplakt. Verder zit er nog  Twinetouw met een charm om de kaart geknoopt. Met deze kaart wil ik aan onderstaande challenges meedoen:
- AnMaCreatief: Challenge # 16 Thema Kraft
- Creapaleis: Wedstrijd Januari Maak een scrap
- Hobbyshop Favoriet:  Wedstrijd Januari Sketch


Groetjes, Nellie

Nieuwe woning

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn dochter. Zij gaat nl. verhuizen van een appartement naar een eengezinswoning. De basis is wit Cardstock. Hierop heb ik het huis, een Craftable van Marianne Design (CR 1217) geplakt. Het dak en de ramen heb ik nog een extra keertje gestanst van rood en groen Cardstock. Het groen-geblokte Designpapier achter de ramen is van Papermania; Chelsea Green. De gordijntjes voor de ramen heb ik gemaakt van kant. De cijfers van het huisnummer komen van een stickervel van Nellie Snellen. Voor de deurknop heb ik een pareltje gebruikt. Het hangertje boven de deur is een Gems van Joy!Crafts. Het gras is een Doohickeys van Magnolia. De lantaarnpaal (LR 0191), boom (LR 0203) en het hekje en vogeltje (LR 0205) zijn allemaal Creatables van MD. De fiets is van Hero Arts Sizzix Stamp & Die-Cut. Het Magnolia-stempeltje van Tilda komt uit de Love Collection van 2009 en het stempeltje van Edwin uit de Summer Collection van 2011. Deze heb ik verkleind uitgeprint en ingekleurd met Distressinkt. De gebruikte kleuren zijn: Tattered Rose, Fired Brick, Peeled Paint, Walnut Stain en Black Soot. Met deze kaart wil ik meedoen aan de onderstaande challenges:
- Scrap My Dream: Uitdaging # 5 Maak een kaartje waarin NIEUW centraal staat.
-You, Me and Magnolia: Challenge # 5 Maak een creatie met beide Magnolia Kinderen.
- Creatieve Cutting Challenges: Challenge # 10 Een nieuw begin.

 
Groetjes, Nellie