Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 10 oktober 2012

Bloemenkaart

De basis van deze kaart bestaat uit verschillende tinten paars Cardstock. Het vierkant is een mal van Joy!Crafts (6002/0147). Hierop zitten 2 maten Nestabilities; Scalloped Cirkels geplakt. De takjes zijn gemaakt met een stans van Crealies (CL CS 11). De bloemen zijn wederom gemaakt met mal van Joy!Crafts (6002/0068). Deze zijn iets opgebold en de randjes zijn bewerkt met Cats-Eye; Violet. De bloemen heb ik afgewerkt met een Spacer en een Brad. Met deze kaart wil ik aan de volgende challenges meedoen:
- HobbyHome HobbyArtikelen: Challenge # 3 Ton-sur-ton
- De Creatieve Zebra: Challenge # 32 Alles mag
- Crealing: Challenge # 6 Thema Zelfgemaakte bloemen


Groetjes, Nellie
 

En nog een prijs

Vandaag bracht de postbode mijn Nestabilities; Floral Oval. Ik had nl. de publieksprijs met mijn tasje gewonnen voor challenge # 12 op het blog van Krea Teja. Daardoor mocht ik voor € 15,00 iets uit de webwinkel bestellen. Deze Nestabilities stonden al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Nogmaals iedereen bedankt, die op mij gestemd heeft.


Groetjes, Nellie
 

Herfststuk

Gisteravond was het weer bloemschikken. Deze keer heb ik een herfststuk in een houten bak gemaakt. Als eerste heb ik 5 Boeddha-noten aanelkaar in een cirkel vastgelijmd. In elke noot wat oase gestopt en daarna de noten opgevuld met hortensia's, komkommers, limoenen, lampionnetjes, paprika's, pepers, sinaasappelschijfjes en kaneelstokjes.


Groetjes, Nellie
 

Prijs gewonnen

Met mijn uiltjeskaart voor challenge # 17 op het blog van Hobby Nu heb ik onderstaande prijs gewonnen. Het zijn 2 knipvellen en een stempel van Don & Daisy. Ze zijn super gaaf en ik ben er erg blij mee.


Groetjes, Nellie