Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 27 april 2015

4 Generaties

Deze keer heb ik weer eens een Layout gemaakt. Mijn dochter had een tijdje geleden gevraagd of ik voor haar enkele foto's van de geboorte van haar dochter wilde bescrappen in een album voor later. Ik moet toegeven dat dit toch moeilijker is dan ik dacht, want ook voor mij roept dit veel herinneringen op. Er zijn ondertussen veel dingen veranderd. Mijn kleindochter is inmiddels alweer 4 jaar en bij haar geboorte leefde mijn eigen moeder nog, zodat er 4 generaties vrouwen waren.
Het gebruikte Designpapier is van First Edition; Sweet Owl. De Swirls zijn een Creatables van Marianne Design; LR 0271. De Tekst heb ik gemaakt in Word met lettertype Monotype Corsiva 28 en Verdana 12. Verder is de LO afgewerkt met lint, kant, jute, bloemen, brads, hartjes, wasknijpertjes, paperclips en een houten eendje. Met deze LO wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Noor! Design: Challenge # 1  Sketch
- Scrappers Anonimous: Challenge april/mei/juni Verwerk een quote op je LO


Groetjes, Nellie