Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 9 mei 2011

Proost

Voor deze kaart heb ik de woensdag-sketch van week 18 van het blog van de Scrapotheek gebruikt. Deze kaart heb ik gemaakt voor challenge # 13 van Mens Cards World. De opdracht was: Maak een mannen/jongenskaart met een "bloem" erop. Hier kun je de link vinden. Het gebruikte papier is van Papermania; Persimmon Collection. Het stempelafdrukje is een digistamp van Dude Time Doodles; Jethro Jug en is ingekleurd met distressinkt: Tattered Rose, Broken China, Walnut Stain, Fired Brick en Black Soot. De letters zijn in Word gemaakt met lettertype Old English Text. De ovaaltjes zijn gemaakt met Nestabilities. In het midden van de bloem zit een brad.

                                               De sketch:

                                      Mijn uitwerking:
                       

Groetjes, Nellie

Wijsheid komt met de jaren

Bij deze kaart heb ik weer lekker zitten kliederen met glimmermist en distressinkt. De gebruikte achtergrondstempels zijn van Tim Holz. Het uitgestanste uiltje heb ik ooit eens gekregen. De tekst heb ik in Word met het lettertype Blackadder gemaakt. Het uiltje zit op een bruin takjeslint. Deze kaart is bedoeld voor de challenge # 10 van Challenges for You. Het ontwerp van de sketch is gemaakt door Marjan. Zie hier de link.

 Groetjes, Nellie