Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 27 mei 2012

3D-kaartje

Deze kaart heb ik gemaakt voor Challenge # 32 op het blog van Nadia's Challenge Blog. De sketch heb ik van het blog Don't waste your Thursdays gehaald. Het designpapier komt van een paperpad van de Action. Het 3D-plaatje is geplakt op een Craftable van Marianne Design. Als afwerking heb ik nog een lintje gebruikt.Groetjes, Nellie

Hollandhanger

Het idee van de hanger komt uit het blad HobbyJournaal 85. De basis bestaat uit 3 filterzakjes. Deze zijn bekleed met designpapier van Marianne Design. De stempelafdrukjes van de boer en boerin zijn ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose, Haren; Walnut Stain, Klompen; Mustard Seed, Varken; Victorian Velvet, Broek en Muts; Black Soot, Kiel en Jurk; Tumbled Glass, Tulpen, Sjaal en Jurkje; Fired Brick, Schort en Muts; Antique Linen en de Bloemstelen; Peeled Paint. De boom, molen, huisjes en vlinders zijn allemaal Creatables van Marianne Design. Het hekje is een stans van Sizzix. Het gras is ook een stansje, alleen weet ik niet meer waarvan. Alle randjes van de filterzakjes zijn afgewerkt met kant. In de hoeken zitten Eye-lets, waardoorheen een koordje is gehaald.


Groetjes, Nellie

Huiselijk tafereeltje

Het model van de bank, het stoeltje en het tafeltje komt van Mariekes Design. Het designpapier is van Papermania. Het glazen flesje komt van de Xenos en heb ik gebruikt als vaasje, waarin ik enkele roosjes heb gezet. Verder zitten er op het tafeltje lelies, die gemaakt zijn met een stans van Bosskut. Op het bankje en stoeltje heb ik wat Rubb-ons geplakt. De stempelafdrukjes van Edwin en Tilda op het bankje komen uit de Magnoliaserie; Sweet Rainbow Collection. Tilda op het stoeltje komt uit de serie; Sweet Christmas Dreams en het hondje komt uit de serie; Butterfly Dreams. Deze series zijn allemaal uit 2011. Alles is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Barn Door, Black Soot, Faded Jeans, Fired Brick, Mustard Seed, Shaded Lilac, Spiced Marmelade, Stormy Sky, Tattered Rose, Tea Dye en Walnut Stain.


Groetjes, Nellie

Beterschapsslinger

Het voorbeeld van deze slinger komt uit het blad HobbyJournaal 85. Ik heb hiervoor 2 kleuren Cardstockpapier gebruikt. De vormen zijn gemaakt met Nestabillities. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations, wat bij het hobbyblad zat. De tekst is gemaakt in Word met lettertype Algerian. Verder zitten er nog wat bloemetjes en een roosje op als afwerking van het geheel.


Groetjes, Nellie