Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 13 mei 2014

Congratulations

Op het blog van Cheerful Sketches staat alweer de nieuwe challenge met sketch # 12. Het is de bedoeling dat je een kaart met deze sketch maakt. Ik heb gekozen voor een Bloemen-Easelkaart. De basis is wit Cardstock. Het Designpapier is van First Edition; Sweet Summer. Het afdrukje is van Nellie Snellen; Stampies. Het is ingekleurd met Aquarelpotloden van Bruynzeel. Gebruikte kleuren: Bruin 440, Zwart 410, Lichtgroen 460, Donkergroen 461, Rood 431, Oranje 420 en Geel 425. De Vlinder is een mal van Joy!Crafts; 6003/0033. Verder is de kaart afgewerkt met plakparels en roosjes.
Met deze kaart wil ik bovendien meedoen met de nieuwe challenge op het blog van HobbyHome-Hobby Artikelen.  Het thema is Bloemen.Groetjes, Nellie