Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 6 januari 2014

Handy Man

Dit is vandaag mijn tweede post.
De basis van deze kaart is crème kleurig Cardstock. Het Designpapier is van Marianne Design; All for the Men (PK 9101). Alle randen hiervan zijn bewerkt met Cats-Eyes; Brown. Het stempeltje is van Don & Daisy (DDS 3327) en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Gereedschap + Schoenen; Black Soot, Huid; Tattered Rose en Fired Brick, Trui; Fired Brick, Haren + Hout; Tea Dye, Meetlat + Potlood; Mustard Seed, Broek; Stormy Sky. De Label met Tekst is een Collectables van Marianne Design (Col 1343). Verder zit er nog een Gear op van Papermania (PMA 353202). Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- Cheerful Sketches: Challenge # 7 Sketch
- HobbyHome-HobbyArtikelen: Challenge # Happy New Year Thema Alles Mag, maar geen KerstGroetjes, Nellie
 

Prijs gewonnen

Met mijn kaart voor challenge # 11 op het blog van Het Freubelhonk van Geki heb ik onderstaande prijs gewonnen. Het is een Paperpad van Papermania; Home for Christmas en een Designables van Marianne Design; DS 0904. Gea heel erg bedankt voor de leuke en mooie prijs.


Groetjes, Nellie