Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 10 maart 2013

Nog een Facetborduurkaart

Hier is de andere Facetborduurkaart die ik ook nog gemaakt had. De basis van deze kaart is oranje- en groen Cardstock. Het model en het borduurpatroon heb ik eveneens uit het hobbyboekje HobbyDols 52 van Rie Kuipers gehaald. Ook voor deze kaart heb ik borduurgaren van Madeira Rayon gebruikt: oranje 1078 en groen 1306. In het midden van de facetten heb ik oranje rijstekorrels vastgezet.  Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Amy Design en zat bij het hobbyblad HobbyJournaal 95. Met dit kaartje wil ik meedoen met de nieuwe Challenge; Maak een borduurkaart met bloemen op het blog van Creaine.


Groetjes, Nellie

 

Beterschap

Het Facetborduren vind ik super leuk om te doen. Vandaar dat ik nog een paar kaartjes met deze borduurtechniek heb gemaakt. De basis van deze kaart is paars Cardstock. Het borduurpatrron komt  ook uit het hobbyboekje HobbyDols 52; Verrassend Facetborduren van Rie Kuipers. Het borduurgaren is van Madeira Rayon; paars 1386 en groen 1051. Er zitten nog groene pailletjes en paarse kraaltjes op de facetten verwerkt. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations, wat bij het hobbyblad HobbyJournaal 85 zat. De tekst zijn stickers van Making Memories. Met deze kaart wil ik meedoen met de Nieuwe Uitdaging: Beterschapskaartje op het blog van Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten.


Groetjes, Nellie