Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 10 maart 2013

Beterschap

Het Facetborduren vind ik super leuk om te doen. Vandaar dat ik nog een paar kaartjes met deze borduurtechniek heb gemaakt. De basis van deze kaart is paars Cardstock. Het borduurpatrron komt  ook uit het hobbyboekje HobbyDols 52; Verrassend Facetborduren van Rie Kuipers. Het borduurgaren is van Madeira Rayon; paars 1386 en groen 1051. Er zitten nog groene pailletjes en paarse kraaltjes op de facetten verwerkt. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations, wat bij het hobbyblad HobbyJournaal 85 zat. De tekst zijn stickers van Making Memories. Met deze kaart wil ik meedoen met de Nieuwe Uitdaging: Beterschapskaartje op het blog van Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten.


Groetjes, Nellie
 

7 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie, Deze kaart is erg mooi. Je witte kaart vind ik ook goed geslaagd. Fijne zondag. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zozo Nellie, jij bent druk aan het borduren geweest. Heel leuk gedaan!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje van een beterschaps kaart Nellie,mooi geborduurd, leuk dat je weer meedoet bij het E.H.I borduurkaartenblog, dank je wel.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige beterschaps kaartje en bedankt voor je deelname bij EHI borduurkaarten.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat weer een mooi kaartje Nellie!

  Dankjewel voor het meedoen met de uitdaging op EHIB.

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen