Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 29 december 2012

Gefeliciteerd

De basis van deze wiebelkaart bestaat uit een dubbelgevouwen cirkel met een doorsnede van 19 cm, gemaakt van wit Cardstock. Het Designpapier komt uit een blok van Firts Edition; Summer Breeze. De randen zijn bewerkt met Cats-Eye; Old Rose. Alle gebruikte materialen zijn van Marianne Design:
- Stempelafdrukje; Little Sweethearts Winter
- Tekststempeltje CS 0855
- Creatables: Bloemen-ovaal LR 0240, Hartjes LR 0159, Vlinder groot LR 0153, Vlinder klein LR 0158, Takjes LR 0157, Bloem LR 0242 en het Tekstkadertje LR 0241. Het stempelafdrukje is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Fired Brick, Victorian Velvet en Walnut Stain. De kaart is verder afgewerkt met lint, een roosje en parels. Voor een glitter-effect heb ik hier en daar wat Stickles aangebracht. Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- Marianne Design: Challenge # 70 Maak een wiebelkaart met afbeelding en materialen van MD.
- GeWe Hobby Challenge: Challenge # 9 Bingo Ik heb gebruikt Stempel-Roze-Lint
- Hobby Vision: Challenge # 11 Maak een kaart met veel bling.Groetjes, Nellie