Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 10 februari 2013

Be My Valentine

De basis van deze kaart is wit Cardstock. Ook deze keer heb ik weer het Designpapier van KaiserCraft; Made With Love Collection (PP 807) gebruikt. De Magnoliastempel komt uit de Winterkit van 2011 en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Fired Brick, Walnut Stain en Victorian Velvet. Op het vleugeltje heb ik Stickles; Yellow gedaan. Ook het tekststempeltje is van Magnolia. De 2 hoekjes zijn gemaakt met een mal van Joy!Crafts (6002-0148). Hierop heb ik pareltjes geplakt. Onder het afdrukje zit een Doily. De kaart is verder afgewerkt met charms, organzalint en roosjes. Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- CreaPaleis: Wedstrijd Februari Thema Valentijn
- Dutch Magnolia Lovers: Challenge # 50 Valentijn
- Hobbyhome-Hobbyartikelen: Extra Valentijnsdag Challenge met als thema Valentijn
- HobbyVision: Challenge # 12 Maak een Valentijnskaart
- You, Me and Magnolia: Challenge # 7 Valentijn...Liefde is


Groetjes, Nellie
 

Veel Liefs

De basis van deze kaart is lila Cardstock. Het Designpapier is van KaiserCraft; Made With Love Collection (PP 807). Alle randen zijn beïnkt met Cats-Eye; Scarlet. De hartjesrand is gemaakt met een pons, gekocht bij Boekenvoordeel. De gebruikte stanzen zijn Creatables van Marianne Design:
- Hoekje LR 0144
- Bloemvorm met gaatjes LR 0234
- Vlinder LR 0153
De vlinder is afgewerkt met plakparels van Kars. Het tekststempeltje is ook van MD. Verder zitten er nog 3 roze parels op de kaart geplakt. Deze heb ik ooit eens gekocht bij de Action. Met deze kaart wil ik aan de volgende challenges meedoen:
- HobbyNu: Kaartenwedstrijd # 22 Thema De Liefde
- Kleurenfestijn: Challenge Februari Thema Liefde
- ScrapPlezier: Challenge # 7 Sketch


Groetjes, Nellie