Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 26 juni 2011

Happy Birthday

Het idee van deze kaart is gemaakt naar een voorbeeld uit de Cards Only 20. Het gebruikte papier is van First Edition; Summer Breeze. De bloemen en het wolkje zijn hier ook van. Het gras heb ik zo uit de hand geknipt. Het magnolia stempelafdrukje en de boomstam zijn ingekleurd met distressinkt. De grote en kleine vlinders zijn gemaakt met behulp van een pons. De takjes zijn gemaakt met een stans van Crealies. Op de grote vlinders zijn domestuds geplakt. De bloemen zijn voorzien van spacers en brads. De cirkels zijn gemaakt met nestabillities. Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Girls Cards World: Challenge# 13 Maak een kaart met de kleuren roze, groen en wit.
It's a Magnolia Challenge: Challenge # 09 Maak een kaart in een andere vorm dan een rechthoek of vierkant en gebruik een magnolia stempel.
Luzifi's Creative World: Challenge # 02 Maak een werkje voor een verjaardag van een vrouw.Groetjes, Nellie