Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 5 augustus 2011

Enkele kerstkaarten

Aangezien ik toch met het Hobbyjournaal 77 bezig was, heb ik ook nog maar wat kerstkaarten gemaakt. Er zat nl. een 3D-kerstknipvel van Mariekes Design bij, wat ik wel leuk vond. Ook voorbeeldkaarten van het knipvel zijn te vinden in het blad. Het was een hele tijd geleden dat ik 3D-kaarten gemaakt had, maar wel weer eens leuk om te doen. Het raam, de cirkels en ovalen van mijn kaarten zijn gemaakt met Nestabillities. De takjes zijn Creatables van Marianne Design. Verrder zijn de kaarten afgewerkt met strikjes en strass-steentjes. Op de mutsjes heb ik Stickles aangebracht voor een glitter-effect. Van de kleine, losse beertjes die ook nog op het knipvel zaten heb ik labeltjes gemaakt.
Groetjes, Nellie

Kaart met heel veel bloemen erop

In het blad Hobbyjournaal 77 stond deze kaartvorm. Ik vond hem zo leuk dat ik er ook een kaartje van gemaakt heb. Wel heb ik er mijn eigen draai aangegeven. Het gebruikte papier is van First Edition; Sweet Owl. Het Magnolia-stempelafdrukje is ingekleurd met distressinkt. Op het boeketje heb ik "echte"  roosjes geplakt. Het ovaal is gemaakt met een Nestabillity. Op de rondjes heb ik strass-steentjes geplakt. De tekst, vlinders en swirls op de tag binnenin de kaart zijn gestempeld. De gebruikte stanzen voor de swirls zijn Creatables van Marianne Design; LR 0150 en LR 0118. De bladeren zijn stanzen van Crealies; CL CS 11 en CLCS 02. Verder heb ik kant, parellint, kreukellint voor het strikje, een knoopje en zoals de titel al zegt heel veel bloemen gebruikt. Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Scrap & More: Challenge augustus; Zeg het met bloemen...
Dutch Magnolia Lovers: Challenge # 13; Bingo...
Ik heb gekozen voor: Roze-Bloemen-Wit.

                                          Voorkant:

                                          Binnenkant:

                                          Tag:

                                         Van bovenaf:

Groetjes, Nellie