Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 19 augustus 2011

Stempels gewonnen.

Onderstaande stempels van Crafty Sentiments Designs heb ik gewonnen met challenge # 5 op het blog van Christmas Challenges. De sponsor hiervan is Krea-Teja. Ik vind de stempels super leuk en ben er erg blij mee.


Groetjes, Nellie

Fijne Kerst

Deze kaart is gemaakt met papier van BasicGrey; Jovial. Het stempelafdrukje is van Stampavie; Gillian Roberts en ingekleurd met distressinkt. Gebruikte kleuren: Gezicht en handen; Tattered Rose, Vintage Photo en Fired Brick, Jurkje Maria; Stormy Sky en Faded Jeans, Kleed Jozef; Crushed Olive, Mantel; Walnut Stain, Hoofddoeken; Old Paper, Schoenen, staf en schaapje; Black Soot. De kaart is verder afgewerkt met een strik van organzalint en brads. De tekst is een stempeltje. Deze kaart doet mee met Challenge # 7 op het blog van Christmas Challenges.


Groetjes, Nellie