Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 8 januari 2013

Schudkaart

De basis van deze schudkaart is groen Cardstock. Op wit Cardstock heb ik het patroon van Ann's Paper Art uit het blad HobbyJournaal 43 geborduurd. Het borduurgaren is van Joy!Crafts. De gebruikte kleuren zijn: groen 125, geel/oranje 107 en rood 110. De hoeken zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart. De randen heb ik bewerkt met Cats-Eye; Moss Green. De cirkel is gemaakt met een Nestabillity. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations (CD 10217). Het schudmateriaal zijn witte kraaltjes, waardoor het net lijkt dat de sneeuwpop en de pinguin in de sneeuw staan. Met deze kaart wil ik meedoen met de nieuwe challenge van Creaine Scrap en Borduur Blog. De opdracht luidt: Maak een Winterkaart, geborduurd met een patroontje van Ann's Paper Art. Op aanraden van Erica laat ik deze kaart ook meedoen met de Januari Challenge op het blog van Kleurenfestijn, met als thema Winter.

 
Groetjes, Nellie


 

Mannenkaart

De basis van deze kaart bestaat uit Kraftpapier. Het Designpapier is van Bo Bunny; Timepiece. Alle randen zijn bewerkt met Cats-Eye; Brown. De Tekststempel is van Creafine. In het midden op de kaart heb ik 4 Eyelets geslagen, waardoorheen een touwtje is getrokken en met een strikje en een charm is vastgeknoopt. Verder zitten er nog een hoekornament en parels op de kaart als afwerking van het geheel. Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- ScrapPlezier: Challenge # 6 Sketch
- Hobbyhome-Hobbyartikelen: Challenge Januari Maak een mannen/jongenskaart
- AnMaCreatief: Challenge # 16 Kraft

 
Groetjes, Nellie