Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 25 november 2012

December Groetjes

De basis van deze kaart is Kraftpapier. Het Designpapier komt uit een blok van Joy! Crafts; Vintage (6011/0101). Alle randen heb ik bewerkt met de Paper Distresser van Tim Holtz en Cats-Eye; Brown. Het plaatje komt van een knipvel van Marianne Design (VK 9524). Ook het tekststempeltje is van MD (CS 0861). De parels zijn gemaakt met een Glossgelpen van My Paper World; Sonnengelb. Verder is de kaart afgewerkt met een lintje. Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Scrapkaart Challenge: Challenge November Vintage met een accentkleur
- Scrapplezier: Challenge # 5 Sketch


Groetjes, Nellie
 

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

De basis van deze kaart bestaat uit bruin- en groen Cardstock. Het crème-kleurige Designpapier is van Marianne Design; Dark Vintage (PK 9082). Alle randen zijn beïnkt met Cats-Eye; Brown. De Magnolia stempel van Walter the Moose is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Brushed Corduroy en Walnut Stain. De mallen die ik voor deze kaart gebruikt heb zijn van Joy!Crafts: hoeken (6002/0147), randen (6002/0149) en de Creatables van Marianne Design: dennenboom (LR 0136), hekje (LR 0205), bloem (LR 0142) en hulsttakje (LR 0244). Op de bomen, het hekje en onderaan de cirkelrand bij Walter zit Liquid Appliqué, wat verhit is met de Heattool voor een sneeuw-effect. Het teksstempeltje is van Nicole Verkooijen. Met deze kaart wil ik aan onderstaande challenges meedoen:
- It's a Magnolia Challenge: Challenge # 45 Maak een kaart met een dierenstempel van Magnolia.
- You, Me and Magnolia: Challenge # 2 Gebruik de kleuren groen, crème en bruin.
- Hobby Vision: Challenge # 10 Maak een kaart met een afbeelding op een cirkel.


Groetjes, Nellie