Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 22 september 2011

Prettige Kerstdagen

Het model van deze kaart heb ik uit het blad Hobbyjournaal 78 gehaald. Het gebruikte papier is van CreaMotion; Christmas Glitter Merry 1. De sneeuwpop heb ik uitgeknipt en met foamtape op de kaart geplakt. De kerstbomen, dennentakken en  de arrenslee zijn Creatables van Marianne Design. Het tekststempeltje komt van de Action. Verder zitten er nog wat bloemen en brads op de kaart verwerkt. Deze kaart doet mee met Challenge # 16 Thema: Alles mag op het blog van Mens Cards World.


Groetjes, Nellie

Autumn

Deze kaart heb ik al een tijdje geleden gemaakt, maar nog niet op mijn blog geplaatst. Toen ik de inspiratiefoto voor challenge # 16 op het blog van Girls Cards World zag, moest ik meteen aan mijn kaart denken. Het papier wat ik voor deze kaart gebruikt heb komt uit mijn restjesbak. De rand is gemaakt met een pons van Martha Stewart. Het plaatje komt van Internet en de tekst is van William Shakespeare. Verder heb ik op de kaart een takjeslint met eikeltjes verwerkt. Links onderaan in de hoek zit een strik van organzalint. Hieronder zit nog wat kant en er zit een kettinkje met een knoop aan vastgemaakt.


Groetjes, Nellie