Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 3 juli 2011

Een bloemetje voor jou

Deze kaart is gemaakt aan de hand van sketch # 4 van het blog van The Dutch Magnolia Chickies. Het gebruikte papier is van First Edition; Summer Breeze. Het Magnolia stempelafdrukje is ingekleurd met Distressinkt. De tekst is gemaakt in Word met lettertype Old English Text. De hoekjes van de kaart zijn gemaakt met een blote billen pons. Verder is de kaart afgewerkt met lint, bloemen en domestuds.


Groetjes, Nellie

Een diaperfoldpouch....

... Zo wordt deze kaart genoemd. Hier kun je zien hoe het gemaakt wordt. Het is eigenlijk best eenvoudig om te doen! Zelf had ik hier nog nooit van gehoord, maar ik zag het staan bij Challenge # 97 op het blog van Dutch Card Lovers. Ik heb voor deze kaart het mooie Pionpapier gebruikt. De hartjes, bloemen en vlinder zijn gemaakt met Creatables van Marianne Design. De labels zijn gemaakt met de tagmaker en voorzien van een tekststempel. Verder is de kaart afgewerkt met lint, domestuds op de vlinder, een roosje en 2 rozenknopjes.Groetjes, Nellie