Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 8 september 2012

Scrapaankopen Venray

Gistermiddag ben ik samen met mijn dochter, zus en moeder naar de Creamarkt in Venray geweest. Het is wel een stuk kleiner dan in Den Bosch, maar daarom niet minder leuk en gezellig. Ook heb ik Simone en Angelique weer gesproken en heb ik kennis gemaakt met Annemarie. Hieronder nog een foto van mijn aankopen:


Groetjes, Nellie
 

Totally Perfect

Deze kaart bestaat voor het grootste gedeelte uit Kraftpapier. Het designpapier is van Oktober Afternoon; 5 & Dime. De paspop, naaimachine, knoopjes, centimeter, naainaald met garen, het vingerhoedje, speldje, kleerhangertje en klosje met jutegaren zijn allemaal gestempeld op Kraftpapier, uitgeknipt en met foamblokjes op de kaart geplakt. Verder heb ik nog wat ribbelkarton, een ticketstempeltje en een kantje gebruikt. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Scrap Cards: Challenge # 33 Thema Naaien
- Duymelot: Wedstrijd September 2012 Alles mag


Groetjes, Nellie