Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 16 mei 2012

Taartkaart

Zo'n taartkaart wilde ik al heel lang maken, alleen kwam dat er maar niet van, tot nu toe dan tenminste. Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn kleinzoon Alex, die alweer 3 jaar wordt. De basis is gemaakt met wit-en blauw Cardstock. Het Designpapier komt van de Aldi. De Magnolia stempel van Edwin with Bike komt uit de Lazy Summer Day's Collection van 2009. Ik vond dit wel heel toepasselijk, omdat Alex voor zijn verjaardag ook een fietsje krijgt. Ook de ballonnen zijn een Magnolia stempel en komen uit de Winterkit van 2011. De afdrukjes heb ik ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Fired Brick, Squeezed Lemonade, Mustard Seed, Broken China, Faded Jeans, Black Soot en Weathered Wood. De touwtjes aan de ballonnen zijn gemaakt met Twinetouw. De taart is versierd met een parelketting en een perlenpen. De kaarsjes komen van de Blokker. Verder heb ik roosjes, een hoekornament en een swirl van Crealies op de kaart gebruikt. De tekst is een stempel en is afgedrukt op een Nestabillity. Met deze kaart wil ik ook meedoen met onderstaande challenges:
Elke Kaart een Feestje: Challenge # 115 Alles mag
It's a Magnolia Challenge: Challenge # 32 Bingo
Ik heb gekozen voor: Blauw-parels-bloemen.

                                                     Met kaarsjes:

                                                     Zonder kaarsjes:

                                                    Dichtgevouwen:

Groetjes, Nellie

Bloemstuk

Gisteravond weer een bloemstuk gemaakt. De basis bestaat uit 2 hoorns van gaas, die omwikkeld zijn met mos en takken.  Deze liggen op een glazen schaal. Tussen de hoorns is een blok oase bevestigd. Hier tegenaan zijn verschillende bamboestokken vastgezet. Tussen de stokken ligt een aubergine. De oase is verder weggewerkt met bloemen en bladeren. Als laatste is er pitriettouw tussen de bamboestokken gehangen waaraan de uiteinden kleine buisjes zijn vastgemaakt, waarin een orchidee zit.


Groetjes, Nellie