Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 4 april 2012

Paastafereeltje

Vorig jaar rond Kerst had ik in een tuincentrum een kijkkastje gekocht. Hierin heb ik nu een Paastafereeltje gemaakt van  groene- en witte stro, 2 kippen, eieren en wat gele takjes met een vogeltje op een van de takjes. Omdat ik nog wat stro, takjes en eieren over had, heb ik hier nog maar 2 vazen met gevuld. Ook had ik nog een pot in een eivorm, waar ooit eens een plantje in heeft gestaan, gevonden tussen de voorraad potten en vazen. Hierin heb ik wat stro, veertjes en 2 schattige kuikentjes gestopt.
Groetjes, Nellie

Paasstuk

Gisteravond weer naar bloemschikken geweest. Deze keer hebben we natuurlijk een Paasstuk gemaakt. De pot is helemaal gevuld met oase. Hieromheen heb ik een rand gemaakt van wilgentakken, als een soort nestje. Dan 4 kastanjetakken erin gestoken. Om 2 van de 4 takken heb ik een bosje witte tulpen met zilverdraad gewikkeld. Verder nog 3 gele Gerberia's en 2 Zuidenwindbloemen erbij gedaan. De oase is verder weggewerkt met 2 grote-  en wat kleinere bladeren. Dan nog 3 uitgeblazen eieren en wat gele veertjes erbij en klaar is mijn Paasstuk.


Groetjes, Nellie