Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 29 mei 2011

Gefeliciteerd

Deze kaart heb ik gemaakt met het mooie papier van Basic Grey; Marjolaine. Het stempelafdrukje van Magnolia is ingekleurd met distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Vintage Photo, Fired Brick, Old Paper, Peeled Paint, Mustard Seed, Walnut Stain en Brushed Corduroy. Het afdruklje heb ik vastgezet met 2 anchors en brads. De banner bovenaan is een stans van Tim Holz. In 3 hoeken zijn brads gemaakt en in de linkerhoek onderaan zit een corner embellishment. Verder heb ik de kaart voorzien van een lintje.
Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
http://dutchcardlovers.blogspot.com/2011/05/challenge-93.html Challenge # 93 Drie op een rij...
Ik heb gekozen voor Brads-Lace/Ribbon-Distressing
http://girlscardsworld.blogspot.com/2011/05/winnaarchallenge-10-is-bekend-en.html Challenge # 11 Sketch
http://itsamagnoliachallenge.blogspot.com/2011/05/challenge-07-dt-call.html Challenge # 07 Alles mag, maar wel met een Magnolia stempelGroetjes, Nellie

Happy New Year

Er is een nieuw challengesblog geopend dat speciaal bestemd is voor het maken van kerstkaarten aan de hand van sketches nl. http://christmaschallenges.blogspot.com/
Ik vind het een geweldig goed idee en  initiatief, want zo krijg ik alvast een mooie voorraad kerstkaarten en maak ik bovendien nog kans op een prijs! De kaart voor challenge # 1 heb ik gemaakt met papier van Dovecraft: Noël. Het stempelafdrukje is een digistamp van Sliekje en ingekleurd met distressinkt. Gebruikte kleuren: Gezicht-Tattered Rose en Vintage Photo, Wangen en Jasje-Fired Brick, Schoenen-Walnut Stain, Broek en Muts en Wanten-Peeled Paint, Sterretje-Mustard Seed en de Sneeuw-Black Soot. Verder is de kaart afgewerkt met kant, lint en embellishments. Aan het strikje hangen belletjes. Op de 3 sterren rechtsboven zitten rode strasssteentjes.


Groetjes, Nellie