Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 25 augustus 2012

Goede reis

Deze kaart heb ik gemaakt met sketch # 25 op het blog van Nederlandse Kaartenuitdagingen. De basis is Kraftpapier. Het Designpapier is van Marianne Design; Vintage Journey. Het stempelafdrukje van Don en Daisy is ook van MD; DDS 3321 en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Broken China, Ripe Persimmon, Black Soot en Mustard Seed. Ik heb het afdrukje uitgestanst op een Nestability. De rondjes heb ik afgewerkt met Strasssteentjes. De toren is een Craftable van MD; CR 1222. De 2 hoekjes zijn een stans van Joy!Crafts; 6002/0136. Ik heb deze kaart gemaakt met mijn gewonnen spulletjes van de challenge op het blog van Don en Daisy.  Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- Nederlandse Kaartenuitdagingen: Uitdaging # 25 Sketch en Thema Vakantie
- Scrap Cards: Challenge # 32 Maak een kaart en gebuik hierop 2 verschillende stansen.


Groetjes, Nellie

Scrapaankopen

Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn dochter, zus en moeder naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in Den Bosch geweest. Het was heel gezellig.

                                    Mijn aankopen:

Ook heb ik Simone en Ria gezien. Angelique van Scrap & More heeft nog een foto van ons drietjes gemaakt.

 
Bij  Diana van Hobbyshop 't Bezige Bijtje hebben Inge en ik nog een kleine workshop gevolgd. Wij hebben een Kerstlabeltje gemaakt.


Groetjes, Nellie

So Tweet

De basis van deze kaart is Kraftpapier. Het Designpapier is van October Afternoon; 5 & Dime. De sketch is van Challenge # 25 op het blog van De Creatieve Zebra. Ik heb de plaatjes, die ook bij het papier zaten, uitgeknipt en in bierdopjes geplakt. De tekst is een stempeltje, wat ik op Kraftpapier heb gestempeld en uitgeknipt en in een groter bierdopje heb geplakt.


Groetjes, Nellie

Vergeten

Ik ben helemaal vergeten te vertellen dat ik ook nog de random-prijs had gewonnen met mijn kerstkaart voor challenge # 36 op het blog van Christmas Challenges. Ik mocht 5 digistamps van Robyns Fetish uitzoeken. Super leuk  en dank je wel hiervoor.

Groetjes, Nellie