Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 3 oktober 2012

Zonnebloem

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Challenge # 40 op het blog van Nadia. De basis bestaat uit geel Cardstock. Het Designpapier komt van de Action. Alle randjes zijn beinkt met Cats-Eye (Amber). Het 3D-plaatje is afkomstig van een knipvel van Marianne Design (Son 004 Twinky) en is geplakt op een mal van Go Kreate (Nr. 140005 Frilly # 5). Het hoekje en het randje zijn mallen van Joy! Crafts. Hoekje (6002/0135) en Randje (6002/0133). De parels rechtsboven in de hoek zijn gemaakt met een Glossgelpen (Sonnengelb).


Groetjes, Nellie
 

Koetje Boe

Als eerste Erica en Wanda hartelijk welkom op mijn blog.
Onderstaande kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge als Gastdesigner van de maand Oktober op het blog van Creaine. Het Thema is Dieren. De basis bestaat uit wit Cardstock. Hierop heb ik een Creatable van Marianne Design (LR 0242) uit wit- en zwart Cardstock gestanst en opgeplakt met foamblokjes. Het stempeltje van de koe heb ik ooit gekocht op een vlooienmarkt. De Tag is een Doohickeys van Magnolia. De tekst is een stempeltje van MD (CS 0855). De plakletters "Boe" komen van een stickervel van de Zeeman. Verder heb ik de kaart afgewerkt met roosjes, kant, jute, een strikje en een charm.Groetjes, Nellie

 

Top 3

Met mijn kaart van Challenge # 30 op het blog van de Creatieve Zebra heb ik de Top 3 behaald. Ik ben geplaatst op nummer 3.


Groetjes, Nellie