Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 17 april 2013

4711

En hier is dan de laatste kaart nummer 3 met Designpapier van Graphic 45; A Ladies' Diary. Ook voor deze kaart heb ik als basis Kraftpapier gebruikt. De randen zijn wederom bewerkt met Cats-Eye; Brown. De sketch # 5 komt van het blog van Bij Oma Dee. Verder is de kaart afgewerkt met plakparels van de Action en knopen. Ook wil ik met deze kaart meedoen met Challenege # 5 Bingo op het blog van Kaartjes Inspiratie Challenge Blog.

                                                  Sketch:
                                      
                                                 Kraft-Knoopjes-Parels
                                             


Groetjes, Nellie 

Style...

Dit is kaart nummer 2 met Designpapier van Graphic 45; A Ladies' Diary. Ook hier is de basis Kraftpapier en zijn alle randen bewerkt met Cats-Eye; Brown. Deze sketch # 8 komt van het blog van Scrap my Dream. Ook deze kaart is afgewerkt met plakparels van de Action.


Groetjes, Nellie
 

Fashions

Dit is de eerste van de 3 kaarten die ik gemaakt heb met Designpapier van Graphic 45; A Ladies' Diary. De basis is Kraftpapier. Alle randen heb ik bewerkt met Cats-Eye; Brown. De sketch # 9 komt van het blog van ScrapPlezier. Als afwerking zitten er plakparels van de Action op de kaart.


Groetjes, Nellie
 

Bloemstuk met Pitriet

Gisteren heb ik weer een gezellig avondje bloemschikken gehad. Deze keer moesten we een bloemstuk maken met Pitriet. In een schaal werd eerst een ronde oase-vorm geplaatst. Dit werd bekleed met watervast lint en vilt. Het leek net een taartvorm. Toen moesten we allemaal gelijke stokken knippen van pitriet. Deze moest je als een soort ster met gekleurd ijzerdraad aan elkaar vastmaken op de oase. Toen werden er 3 maal 2stokken rechtop in de oase gestoken. Hierop kwam weer een soort ster. Toen was het frame-werk klaar en kon er begonnen worden met het schikken van de bloemen. Hiervoor heb ik Gerbera's, Rozen, Artisjok, Anjers, Distels en Jasmijn gebruikt. Daarna nog 2 blauwe balletjes van ijzerdraad erin en enkele boomstronkjes op het Pitriet vastgelijmd en klaar was mijn bloemstuk.


Groetjes, Nellie