Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 12 januari 2020

Condoleance-kaartje

Op het blog van Marianne Design staat challenge # 239 met het thema Maak een kaart in zwart en wit. Mijn kaart is een condoleance-kaartje geworden. Deze moet je soms ook wel eens maken! Het Designpapier is van Marianne Design; Baroque PK 9119. De gebruikte materialen zijn Creatables: Hoeken LR 0144 en Kruisbeeld LR 0252. Verder is de kaart in de hoeken afgewerkt met zwarte Brads.


Groetjes, Nellie
 

Baby

Deze kaart bestaat uit paars- en lila Cardstock. Het Designpapier is van Joy! Crafts; Happy Bloc's 6011/0038. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Foliart 538 en is geplakt op een Nestabillety. De Voetjes en het Babyflesje zijn van Cuttlebug. De Letters weet ik niet meer van wie die zijn. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- De Egel: Challenge # 91 Alles mag
- Kaartjes Inspiratie: Challenge # 137 Geboortekaartje
- Knutsel & Kadootjes: Challenge Januari 2020 Gebruik de letter B op je kaart


Groetjes, Nellie