Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 22 juni 2014

2 Kaarten

Onderstaande 2 kaarten heb ik gemaakt voor de reminder van Sketch # 13 op het blog van Cheerful Sketches. De eerste: Pure Beauty; Totally Real. De basis van deze kaart bestaat uit crème-kleurig Cardstock. Het Designpapier is van Joy! Crafts; Under the Sea 6010/0307. De randen zijn bewerkt met Cats-Eyes; Prussian Bleu. De Digi-stempel is van Bestie en is ingekleurd met Aquarelpotloden van Bruynzeel. De gebruikte kleuren zijn: Paars 459, Huid 428, Blauw 451, Groen 460, Geel 425 en Bruin 440. De schelp is een Creatables van Marianne Design; LR 0230. De kaart is verder afgewerkt met een bloem en brad, lint, flosstouw en ticketstempels.

                                            Sketch # 13

                                           Mijn Uitwerking


De tweede: Friends are like... De basis van deze kaart bestaat uit wit Cardstock. Het Designpapier komt uit een papierblok van de Boekenvoordeel. De Digi-stempel is ingekleurd met Aquarelpotloden van Bruynzeel. Gebruikte kleuren: Rood 431, Groen 460 en Bruin 440. De kaart is verder afgewerkt met lint, twine-touw en een bloem. Met deze kaart wil ik ook meedoen met challenge # 14 op het blog van Knutsels & Kadootjes. Het thema is Zomer.


Groetjes, Nellie