Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 29 augustus 2012

Style is.....

De basis van deze kaart is Kraftpapier. Het designpapier is van Graphic 45; A Ladies' Diary. De randjes heb ik allemaal met een Paper Distresser van Tim Holtz bewerkt, waardoor ze verouderd lijken en daarna nog een keertje bewerkt met Cats-Eye; Brown. In de linkerbovenhoek heb ik nog 3 stippen aangebracht met een Perlenpen. Met deze kaart wil ik meedoen aan de Nieuwe Uitdaging; Sketch op het blog van Een Hoop Inspiratie Scrapkaarten Blog.


Groetjes, Nellie

 

Kaart gelift

Deze kaart heb ik gelift aan de hand van Challenge # 24 op het blog van Liftchallenge.
Ik heb hiervoor goudkleurig papier gebruikt. De 4 stroken zijn geĆ«mbossed met een mal van ProvoCraft. Het randje is gemaakt met een pons van Martha Stewart. Hierop heb ik kant en lint met een strikje geplakt. Het ovaal is een Nestability met ook daar weer een geĆ«mbossed ovaal erop geplakt. Ik heb alles met foam vastgezet, zodat je een beetje dieptewerking krijgt.


Groetjes, Nellie
 

Top 3

Met mijn kaart van Challenge # 25 op het blog van De Creatieve Zebra heb ik de Top 3 behaald en wel op Nummer 1!


Groetjes, Nellie