Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 16 augustus 2012

Kaart met 3 Labels

Het Designpapier wat ik voor deze kaart heb gebruikt, lag nog in mijn la en heb ik ooit eens gekregen, alleen weet ik niet meer van wie. De Labels zijn vormen van de Tagmaker en van een Stans van Tim Holz. Op alle labels zit een tekststempeltje geplakt. Het stempelafdrukje van Tilda is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Black Soot, Walnut Stain, Victorian Velvet, Spun Sugar, Tattered Rose en Fired Brick. De Swirls zijn gemaakt met een stans van Crealies; CL CS 01. De kaart is verder afgewerkt met verschillende soorten lint, bloemen, een roosje, spacers en brads.
Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
- Creaine: Nieuwe challenge Maak een Labelkaart
- Scrappersanonimous Forum: Challenge Aug/Sept. Maak een kaart met als hoofdkleur roze, gebruik bloemetjes en verwerk een label of tag op de kaart.

                                             Kaart met labels erin:

                                             Kaart met labels eruit:

                                    De Labels:


Groetjes, Nellie


100% Schattig

De basis van dit kaartje is wit Cardstock. De vorm is gemaakt met een Creatable van Marianne Design; LR 0236. Hierop heb ik van geel Cardstock een kleinere opengewerkte vorm met foamtape opgeplakt. De randen zijn bewerkt met Cats-Eyes Amber. Het stempelafdrukje van Magnolia; Sleeping Baby Tilda komt uit de Cozy Family Autum Collectie van 2010 en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Squeezed Lemonade, Mustard Seed en Seattled Straw. De vleugeltjes heb ik bewerkt met Stickles Yellow. De hartjes (LR 0159) en het tekststempeltje zijn ook van Marianne Design. Verder zitten er nog enkele roosjes en rozenknopjes op de kaart. Met deze kaart doe ik mee aan onderstaande challenges:
- De Creatieve Zebra: Challenge # 24 Alles mag
- Cards und More:  Challenge # 62 Anything goes
- Een Hoop Inspiratie: Uitdaging Alles mag
- The Dutch Magnolia Chickies: Uitdaging # 27 Maak een kaart in een andere vorm
- GeWe Hobbychallenge: Opdracht # 6 Maak een babykaart


Groetjes, Nellie