Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 14 juli 2012

Vogelkooi-kaart

Het patroon van deze kaart komt van Sandra's Scrapshop. De basis bestaat uit zomers geel Cardstock. Het designpapier komt uit een blok van de Aldi. De Colibries, die mij aan warme, zomerse oorden doen denken, komen uit de Tilda & Edwin's PetAnimal Collection van 2009 en zijn ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Scattered Straw en Rusty Hinge. De swirls zijn gemaakt met een stans van Crealies. De vlinder is een Joy mal. De Tag is een Doohickeys van Magnolia. De tekst heb ik gemaakt in Word met lettertype Bradley Hand ITC en uitgeprint. De bloem komt van de Xenos. Verder zit er nog een ketting van parellint op de kaart. Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- Scrap & More: Challenge Juli; de kleur van de zon, GEEL
- Elke Kaart een Feestje: Uitdaging # 123; Het is zomer
- Crealing: Challenge # 3; Zomer

                                             kaart staand:

                                     kaart liggend met Tag erin:

                                     kaart liggend met Tag eruit:


Groetjes, Nellie


Gewonnen prijs

Zoals beloofd zou ik jullie nog laten weten wat mijn prijs is geworden, die ik gewonnen had met mijn regenboogkaart bij Mi Cas es Su Cas. en die gesponsord werd door Scrapbookzolder.
Het is een stempelset van Viva Decor; My Paper World; Maritim en een Perlenpen; kleur lila.


Groetjes, Nellie