Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 22 februari 2011

Hobbystempels Challenge Nr. 6

Op het voorbeeldenblog van Hobbystempels kun je nog tot 1 maart meedoen met de challenge. Je moet gebruik maken van onderstaande sketch en een stempel uit hun assortiment gebruiken. Het papier is van Basic Grey: Cappella en de stempel is van The Greeting Farm: Sweet Message en wederom ingekleurd met Distress inkt.

                                                 De sketch:

                            Mijn Uitwerking:                                                    

Groetjes, Nellie

Een gescrapt potje

Omdat ik nog papier over had van de hart-easel kaart heb ik er nog een potje mee gescrapt. Dit was de nieuwe challenge voor februari op het Scrappassion Blog. Het plaatje heb ik van internet gehaald. De blaadjes zijn gemaakt met een stanz van Crealies. Verder heb ik het potje afgewerkt met roosjes, een strikje en een tekststempel.


Groetjes, Nellie        

Hart- Easel kaart met bijbehorende envelop

Op het Duo Challenge Blog van Jolanda en Annette kon je het patroon  gratis aanvragen op voorwaarde dat je je uitwerking ervan ook daadwerkelijk op hun blog plaatst. Het gebruikte papier komt uit een Cardkit die ik ooit eens gekregen heb. Rondom het hart heb ik een elastisch lint gemaakt. De stempel is ingekleurd met Distress inkt. De kaart is verder afgewerkt met parels, lint en een vlinder, die ook allemaal in de kit zaten. De envelop is voorzien van dezelfde rand, alleeen heb ik er nog een strik opgemaakt. De stempel heb ik verkleind en ook weer ingekleurd met Distress inkt.Groetjes, Nellie

Alvast een Kerstkaart

Aangezien ik elk jaar een heleboel kerstkaarten moet versturen, heb ik alvast een begin gemaakt.
Voor deze kaart heb ik de sketch van Create4Fun Week o8 gebruikt. Het papier is van Eskimo Kisses van Basic Grey. De stempel is een Magnolia en ingekleurd met Distress inkt. Hert randje van de muts is met stickless bewerkt. Verder heb ik de kaart versierd met bloemetjes en brads.

                                                        De sketch:
                                    


                                                      Mijn uitwerking:
                                

Groetjes, Nellie