Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 24 januari 2015

Het is jouw verjaardag

Dit is de tweede post van vandaag.
Deze kaart heb ik gemaakt voor de "4de" verjaardag van mijn kleindochter Amber. Haar lievelingskleur is roze en zij houdt heel erg van Danceballet en Bling-Bling. Deze kaart doet tevens mee met challenge # 45 op het blog van HobbyNu. Zij vragen namelijk een Verjaardagskaart. De basis van mijn kaart bestaat dus uit roze Cardstock. De gebruikte materialen zijn allemaal van Marianne Design:
- Designpapier; Beautiful Butterflies PK 9089
- Plaatje; Knipvel VK 9523
- Creatables; Hoekjes LR 0144, Muzieknoten LR 0167, Takjes LR 0157 en Vlinders LR 0261.
Verder is de kaart afgewerkt met bloemen en roosjes en plakparels. Ook de binnenkant van de kaart heb ik bewerkt met materialen van Marianne Design:
- Creatables; Tag LR 0154, Ballerina LR 0166, grote roze Bloem LR 0180 en de Tekst. De schuine kant is afgewerkt met een lintje.

                                          Voorkant

                                          Binnenkant


Groetjes, Nellie

 

Prijzen gewonnen

De afgelopen week is een aaneenschakeling van verrassingen geweest. Ik heb namelijk niet één, maar liefst twee keer een prijs gewonnen met mijn kaarten. De eerste was een cadeaubon van € 10,00. Deze prijs had ik gewonnen met mijn Winterkaart met challenge # 34 op het blog van HobbyVision. De tweede prijs was 3 rolletjes Washi tape met mijn groene kaart met challenge # 19 op het blog van Stampin your Way.


Jenine en Jane,  jullie nogmaals heel erg bedankt voor de leuke prijzen. Ik ben er super blij mee.

Groetjes, Nellie