Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 28 januari 2012

Love

Het model van deze kaart komt uit het blad HobbyJournaal. Als basis heb ik roze Cardstock gebruikt. Het Designpapier komt uit mijn restjesbak. Op de roze hartjes-doily zitten allemaal rode strasssteenjes geplakt. De swirls heb ik eerst getekend en daarna beplakt met groene strasssteentjes met behulp van de Hotfix aplicator. De stempelafdrukjes van Magnolia zijn ingekleurd met aquarelpotloden. Verder zitten er nog wat roosjes en een hartje met love-letters op de kaart verwerkt. Deze kaart heb ik gemaakt voor de eerste challenge op het blog van Creatijd.


Groetjes, Nellie

Diploma

Deze kaart is gemaakt met restjes Designpapier. Het stempelafdrukje heb ik ditmaal eens een keertje ingekleurd met aquarelpotloden. Door de visjes heb ik een lint geregen. Verder zitten er eyelets, bloemen en knopen op de kaart ter afwerking van het geheel. Deze kaart doet mee aan onderstaande challenge:
Nadia's Challenge Blog: Challenge # 23 Thema jongenskaart met gebruik van een stempel.

Groetjes, Nellie