Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 15 oktober 2011

Merry Christmas

Deze kaart is gemaakt aan de hand van sketch # 11 op het blog van Christmas Challenges. Het gebruikte papier is van KaiserCraft; Be Merry Collection. Ook het tekstlabeltje komt uit deze collectie. Het stempelafdrukje is ingekleurd met distressinkt. Op de randen van de mutsen, jassen en baarden zit stickless voor een glanseffect. Bovenaan zit een wit organzalintje met daarop een bandje van pailletjes. Verder zitten er nog 3 ijssterren met een strasssteentje op de kaart.Groetjes, Nellie

Pillowbox

Dit doosje heb ik gemaakt n.a.v. het patroon uit het blad Kadoosjes Special 2011. Het gebruikte papier is van Cosmo Cricket; Nutmeg. Het stempelafdrukje van Tilda is ingekleurd met distressinkt. De cirkel en sculprand zijn gemaakt met een Nestability en de takjes en blaadjes met een stans van Crealies. De tekststempel is van The Greeting Farm. Verder zit er nog kant, lint en een roos op verwerkt. Deze pillowbox doet mee met challenge # 17 op het blog van Dutch Magnolia Lovers. De opdracht luidt: Maak een doosje of pillowbox in warme herfstkleuren.


Groetjes, Nellie