Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 13 juni 2012

En nog 2 Mannenkaarten

Ook bij deze kaarten bestaat de basis uit Kraftpapier en het designpapier van Bo Bunny; Timepiece Collection. De 3-D plaatjes zijn van hetzelfde knipvel van Yvonne Creations wat bij het hobbyblad HobbyJournaal 87 zat. De achtergrondstempel van de bovenste kaart is van StampersAnonymous van Tim Holz. De lantaarnpaal en het meisjeshoofd zijn Creatables van Marianne Design. Als afwerking van de kaart heb ik een bloem en roos gebruikt. De boom op de onderste kaart is een stans van Tim Holz. Het uithangbord is een Creatable van Marianne Design. Ook het tekststempeltje komt van Marianne Design.

Groetjes, Nellie

Wie is de bob

De basis van deze kaart is gemaakt van Kraftpapier. Het designpapier is van Bo Bunny; Timepiece Collection. Het idee van de kaart heb ik uit het blad HobbyJournaal 87 gehaald. Het 3-D plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations en zat bij het hobbyblad. De stempel is van Art Journey. De filmstrip is een stans van Tim Holz. De letters heb ik gekocht bij de Zeeman. Verder zitten er nog 2 Anchors op de kaart, die naar de bob wijzen. Met deze kaart wil ik meedoen met Challenge # 2 op het blog van Crealing.
De opdracht luidt: Vaderdag- Maak een mannenkaart of project.


Groetjes, Nellie

Have a Great Day

De basis van deze jongenskaart is gemaakt met Kraftpapier. Het designpapier is van Pion en Foof-a-La. Het Magnolia stempelafdrukje van Edwin komt van de Sweet Crazy Love Collection en is ingekleurd met distressinkt. Gebruikte kleuren: Brushed Corduroy, Old Paper, Tattered Rose, Fired Brick, Aged Mahogany en Scattered Straw. De sterren zijn gemaakt met Double Dies stanzen, die ik ooit gekocht heb bij de Boekenvoordeel winkel. De tekststempels zijn van Sizzix Hero Arts; Stamp & Die- Cut.


Groetjes, Nellie

Bootjes

Deze bootjes had ik al een hele tijd geleden gekocht bij Pipoos, maar eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik ermee moest doen: Totdat ik vorige week op een hobbybeurs in Mierlo was met mijn moeder, zus en dochter. Daar kwam ik allerlei miniatuur spulletjes tegen voor in een poppenhuis. Ik heb toen enkele meisjes- en jongens spulletjes gekocht om de bootjes mee "aan te kleden". De houten letters met de namen van mijn kleinkinderen heb ik op roze- en blauw karton geplakt. Omdat Amber altijd een klein prinsesje wordt genoemd heb ik op haar bootje een prinsesje met een bling-bling kroontje gemaakt. Alex houdt van voetbal, daarom heb ik op zijn bootje halve voetballen geplakt. Deze voetballen heb ik bij de Hema gekocht en doormidden gezaagd.
Groetjes, Nellie

Zomers bloemstuk

Onderstaand bloemstuk met roze bloemen heb ik gisteravond gemaakt. Op een glazen schaal met oase zijn eerst drie palmbladeren, omwikkeld met dun roze sierdraad, vastgezet. Daarna zijn enkele takken, de vingerbladeren, de 2 knoflookstengels en de 3 gerberia's gerangschikt. De hortensia, de 3 rozen en de 3 pioenrozen heb ik toen tussen de rest in de oase gestoken. Als afwerking zijn nog enkele doorzichtige roze blaadjes en schelpen op het bloemstuk vastgelijmd.


Groetjes, Nellie