Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 21 augustus 2012

Tasje

Dit tasje heb ik gemaakt voor Challenge # 12 op het blog van Krea Teja Team. Het Designpapier is van Kaisercraft. Het Magnolia stempelafdrukje komt van de Butterfly Dreams Collectie van 2011 en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose en Fired Brick, Haren; Walnut Stain, Jurkje; Forest Moss, Vleugeltjes; Forest Moss, Broken China en Mustard Seed. Achter het afdrukje heb ik wat verbandgaas geplakt. De hartjes, het vogeltje, de takken en de bloem zijn allemaal Creatables van Marianne Design. De bloem is afgewerkt met een Brad. De vlindertjes zijn gemaakt met een pons. Hierop zitten pareltjes geplakt met een Perlenpen. Verder hangen er nog 3 kettinkjes aan, die gemaakt zijn van kralen. Ook de achterkant is versierd met takken en een bloem met brad. Het tekststempeltje is uitgestanst met een Nestability.

                                    Voorkant:

                                    Achterkant:

Groetjes, Nellie

Prijs gewonnen

Met mijn kaart op het blog van Don & Daisy heb ik de random-prijs van de challenge met het thema Feest gewonnen. Vandaag lag de envelop met inhoud op de deurmat. Het is een super leuke prijs en ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Dank je wel Neline en Marianne Design, die de prijs beschikbaar stelde.


Groetjes, Nellie