Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 16 juni 2012

Joepie

De basis van deze kaart bestaat uit wit en groen Cardstock. Het designpapier is van Magnolia. De voetballende Edwin komt uit de Summer Kit 2011 en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Black Soot, Fired Brick, Tattered Rose, Walnut Stain en Weathered Wood. De hoekjes zijn voorzien van Rub-Ons van Bo Bunny. Het tekststempeltje is van Marianne Design. De voetballen op de groene rand heb ik uit het Magnolia designpapier geknipt en met foamstickers opgeplakt. Verder is de kaart afgewerkt met 2 strikjes van kreukellint. Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Nadia's Challenge Blog: Challenge # 33 Thema Voetbal en gebruik een stempel
Nederlandse Kaarten Uitdaging: Challenge # 21 Sketch


Groetjes, Nellie

Fijne Vakantie

Deze kaart met omgekruld frame is gemaakt op wit damast Cardstock. Het designpapier is van Maja Design. Het gemaskerde Magnolia stempeltje is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Faded Jeans, Fired Brick, Mustard Seed, Peeled Paint, Stormy Sky, Tattered Rose, Weathered Wood en Walnut Stain. De Swirls zijn gemaakt met een stans van Crealies. Hierop zijn witte bloemen met een brad geplakt. De tekst is gemaakt in Word met lettertype Algerian en is op een Nestabillity Tag geplakt. Rechts boven in de hoek zijn 3 pareltjes gezet met een Perlenpen. Verder zitten er nog een wit strikje van kreukellint met een charm en 2 postzegelstempels op de kaart verwerkt. Met deze kaart wil ik aan onderstaande challenges meedoen:
- Dutch Magnolia Lovers: Challenge # 34 Maak een kaart in de kleuren rood-wit-blauw
- The Dutch Magnolia Chickies: Challenge # 25 Thema Vakantie
- Scrap & More: Challenge Juni Gebruik 2 stempelsGroetjes, Nellie