Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 8 januari 2012

Twinkle

Deze kaart heb ik gemaakt met een oude papierlijn van CreaMotion. De cirkel, scallop-cirkel en ovaal zijn gemaakt met Nestabillities. Op de scallop-rand zitten strass-steentjes geplakt. De sterren zijn gemaakt met behulp van een pons. Ook hierop heb ik een strass-steentje geplakt. Het Magnolia stempelafdrukje is ingekleurd met Distressinkt in de kleuren: Gezicht, handen en benen; Tattered Rose, Wangen; Fired Brick, Rokje, das en haarstrikjes; Seedless Preserves, Truitje; Old Paper, Haren en schoenen; Gathered Twigs en de Sterretjes ; Mustared Seed.
Deze kaart wil ik mee laten doen aan de onderstaande challenges:
Christmas Challenges: Challenge # 17 Sketch en gebruik ponsen of mallen
Nadia's Challenge Blog: Challenge # 22 Nieuwjaar met een stempel in dit thema


Groetjes, Nellie

Baby Boy

Dit kaartje is gemaakt met mijn favoriete papier: Maja Design. Het afdrukje is van een al wat oudere Magnolia-stempel en is ingekleurd met Distressinkt in de volgende kleuren: Gezicht en handen; Tattered Rose, Wangen; Fired Brick, Pakje; Faded Jeans en de Haren; Scattered Straw. Op de vleugels heb ik Stickless gedaan voor een glittereffect. De sterren zijn gemaakt met een Tagmaker en in het midden heb ik een brad geplaatst. De glitterletters zijn Thickers van American Crafts. Dit kaartje is gemaakt voor onderstaande challenges:
Dutch Magnolia Lovers: Challenge # 23 Maak een geboortekaartje met glimmer en bling en gebruik een Magnoliastempel van tenminste één jaar oud.
Scrap & More: Challenge Januari 2012 Sketch


Groetjes, Nellie

Liefs

Dit is het eerste kaartje wat ik gemaakt heb in het nieuwe jaar. Hiervoor heb ik Kraft-papier gebruikt. Het dessin-papier is van Magnolia, evenals het stempelafdrukje. Tilda is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Gezicht, armen en benen; Tattered Rose, Wangen; Fired Brick, Jurkje en kousen; Tumbles Glass, Haren en schoenen; Walnut Stain, Bloemen; Festive Berries en een beetje Aged Mahogany; Steeltjes en blaadjes; Peeled Paint. De Swirls zijn gemaakt met een mal van Sizzix. Verder heb ik roosjes en verbandgaas ter afwerking gebruikt. Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Duymelot Design Team: Challenge Januari 2012; Inspiratie foto
Luzifi's Creative World: Challenge Januari 2012; Sketch


Groetjes, Nellie