Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 17 juli 2011

Een fijne dag toegewenst

Van welk merk en welke lijn het gebruikte papier voor deze kaart is weet ik niet meer. ( Het lag tussen mijn restafval in! ) Het stempelafdrukje van Tilda is ingekleurd met distressinkt. De tekst is gemaakt in Word met het lettertype Old English Text. Verder is de kaart afgewerkt met kant, lint, een bloemetje en een roosje. Deze kaart doet mee aan onderstaande challenges;
Create 4 Fun: Challenge Juli sketch
Scrap Cards: Challenge # 9 kleurenstelling aan de hand van een fotoGroetjes, Nellie

Feel Better Soon

Deze kaart is gemaakt met papier van First Edition; Summer Breeze. De swirl is een stans van Tim Holz en daar heb ik domestuds opgeplakt. Het randje onderop de kaart is gemaakt met een pons van Martha Stewart en ook hier zijn domestuds opgeplakt. De bloem bestaat uit een kanten rozet en een papieren bloemetje met een knoopje. De theepot en het kopje komen uit een kit van Ingrid. Als afwerking van het geheel heb ik nog een lintje opgeplakt. De tekst is een stempeltje. Deze kaart doet mee voor Challenge # 06 op het blog van Scrapdelight.(Op de foto lijkt het net dat de theepot schuin staat, maar dat is puur gezichtsbedrog.)

Groetjes, Nellie