Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 5 juni 2012

Een heel fijne tijd

Voor challenge # 5 op het blog van Mi Cas en Su Cas moest je deze keer de regenboogkleuren op je kaart verwerken. De basis is wit Cardstock, waarop ik in verschillende lengtes en repen de kleuren heb geplakt. Hieromheen zit een Twine-touwtje geknoopt. Het tekststempeltje komt van Marianne Design.


Groetjes, Nellie

Geweldig

Deze kaart heb ik gemaakt voor Challenge # 4 op het blog van Hobby Vision Design Team. Je moest de kleur zwart en een andere kleur gebruiken. Het designpapier had ik nog op voorraad liggen, maar ik weet zo niet meer waarvan het is. Het Magnoliastempeltje komt uit de Sweet Crazy Love Collection en is ingekleurd met distressinkt. Gebruikte kleuren: Forest Moss, Pine Needles, Mustard Seed, Tattered Rose, Fired Brick en Black Soot. De tekststempel komt van Marianne Design.Verder heb ik de kaart afgewerkt met kant, lint, een bloemetje en roosje en een hoekornament.


Groetjes, Nellie