Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 12 januari 2014

Workshop

Dit is alweer de tweede post van vandaag. Ik ben namelijk helemaal vergeten om deze van de week al te posten. Afgelopen woensdagavond heb ik bij mij thuis, samen met mijn dochters en zus, een workshop van Stampin' Up gehad. Wij hebben allemaal een cadeau-doosje gemaakt. Het was super leuk, leerzaam en gezellig om te doen. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik wil Tamara dan ook heel erg bedanken voor de goede en duidelijke uitleg en alle hulp die wij van haar hebben ontvangen.


Groetjes, Nellie
 

A Gift for You

Op het blog van Christmas Challenges staat de eerste nieuwe sketch # 105 van dit jaar. De basis van mijn kaart bestaat uit wit Cardstock. Het Designpapier is van Papermania; Home for Christmas. Het stempelafdrukje is van Crafty Sentiment en is ingekleurd met Distressinkt. De gebruikte kleuren zijn: Huid; Tattered Rose, Haar + Schoenen; Tea Dye, Jurk + Muts; Fired Brick, Kadootje; Chipped Sapphire, Strik; Peeled Paint. Het Sneeuw-effect heb ik gemaakt met Liquied Applicator. De Tekststempel is van Penny Black. Verder is de kaart afgewerkt met blaadjes, roosjes en plakparels.


Groetjes, Nellie