Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 6 oktober 2012

Kerst

Op het blog van Duo Challenges kun je deze keer een heel leuk patroon aanvragen voor een kerstkaart. Voorwaarde is wel, dat je er een kaart mee maakt voor de challenge # 20. Als basis heb ik wit Cardstock gebruikt. Het Designpapier is van Scrapbook Paper; Classic Christmas. Alle randen zijn beinkt met Cats-Eye; Lilac.  Het Magnolia stempelafdrukje van Tilda komt uit de serie Sweet Christmas Dreams van 2011 en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose en Fired Brick, Haren; Scatttered Straw, Jurkje, Schortje en Sokjes; Milled Lavender en Seedless Preserves. Om de kerstboom heb ik Parellint geplakt. De ster/bloem is een mal van Crealies (CL CF 08). Van wie het tekststempeltje is weet ik niet meer. Verder is de kaart afgewerkt met Strasssteentjes en een Ster.
                                   
                                    Kaart van voren gezien:


                                    Kaart van opzij gezien:

Groetjes, Nellie 

Merry & Bright

De basis van deze kaart is crème-kleurig Cardstock. Het Designpapier is van DoveCraft; Noël. Het stempelafdrukje is van Crafty Sentiments Designs en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Barn Door, Black Soot, Pumice Stone en Tea Dye. Het tekststempeltje is van Penny Black. De kaart is verder afgewerkt met lint, strikjes van organzalint en brads. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Christmas Challenges: Challenge # 44 Sketch met een Twist; Gebruik strikken en lint.
- AnMaCreatief: Challenge # 13 Thema Beren.


Groetjes, Nellie