Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 27 juli 2012

Fijne vakantie

Het idee van deze kaart heb ik uit het blad HobbyJournaal 88 gehaald. De basis is Kraftpapier. Het designpapier is van Papermania; Portobello Road. Alle randen zijn beinkt met Cats-eye; Chestnut. Links op de kaart zit een doily, waarop allerlei bloemen en roosjes zijn geplakt. Aan de rechterkant zit een Tag met de tekst. De letters komen van een stickervel van Nellie Snellen. Het stempelafdrukje is gemaskerd en op ribbelkarton geplakt. Hieronder heb ik een stukje juteband geplakt. Het afdrukje is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Black Soot, Broken China, Brushed Corduroy, Gathered Twigs, Fired Brick en Tattered Rose. Verder is de kaart afgewerkt met bolletjeslint, kant en raffia. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- It's a Magnolia Challenge: Challenge # 37 Maak een creatie met daarop het woord Vakantie en gebruik een Magnolia stempel.
- Dutch Magnolia Lovers: Challenge # 37 Alles mag, zolang er maar iets terug te zien is van vakantie.

                                    Kaart met Tag eruit:

                                    Kaart met Tag erin:

Groetjes, Nellie