Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 8 februari 2020

Van Harte Gefeliciteerd


Dit is de tweede post van vandaag.
Op het blog van 2 Sisters on the Blog staat Challenge # 36 met het thema Maak een Hollandse kaart.
De basis van mijn kaart bestaat uit wit Cardstock. Het Designpapier is van Marianne Design; Dutch Design PK 9079. Het 3D-plaatje komt van een Knipvel van Yvonne Creations; CD 10190 en is geplakt op een Nestabillyties. De Stempel is van Precious Marieke; Flowery Collection. Verder heb ik een beeldje met een molentje op de kaart verwerkt. Deze kaart doet ook mee met de challenge van Cheerful Sketches van Februari. Hiervoor heb ik weer de sketch gebruikt.Groetjes, Nellie

Proficiat

Op het blog van Knutsels en Kadootjes staat Challenge # Februari met het thema Muziek. De basis van mijn kaart bestaat uit gebroken wit Cardstock. Het Designpapier heb ik ooit gekregen en weet niet meer van wie het is. Het 3D-plaatje komt van een Knipvel van Yvonne Creations; CD 10646 en heb ik geplakt op ronde Nestabillyties.  De Stempel is van Artimio. De Randjes hiervan heb ik afgewerkt met Distress Ink; Vintage Photo. Deze kaart wil ik ook mee laten doen met Cheerful Sketches. Hier heb ik de sketch van gebruikt.

Groetjes, Nellie