Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 17 februari 2016

Springtime

Op het blog van HobbyJournaal staat de challenge voor de maand februari. Het is de bedoeling dat je het patroon van het doosje op een kaart/creatie maakt en daarbij de Sprintime-lijn van Precious Marieke gebruikt. De basis van mijn kaart bestaat uit grijs Cardstock. Alle gebruikte materialen zijn dus van PM, behalve het Label. Dit is een Creatables van Marianne Design; LR 0154.
Designpapier PMPP 10009, 3D-plaatje Knipvel CD 10619, Dies: Bloem PM 10057, Wensput PM 10053 en Gieter PM 10054. De Wensput en Gieter zijn bewerkt met Distressinkt Antique Linen en Aquarelpotloden van Bruynzeel Rood en Groen. De Tekst op de Label is gemaakt in Word met het Lettertype Verdana 12. Met deze kaart wil ik ook meedoen met challenge # 32 op het blog van Knutsels en Kadootjes. Zij vragen een Label op de kaart te gebruiken.

                                         Bovenkant:

                                         Label:

                                         Onderkant:

                                         Binnenkant:


Groetjes, Nellie