Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 18 maart 2015

Favorite Playtime

Dit is de tweede post van vandaag.
Op het blog van De Egel staat de challenge van maart met het thema Dieren. Gebruik je een Egel op je kaart dan maak je kans op een extra prijs. De basis van mijn kaart is een sjabloon van een Egel. Deze heb ik van Internet gehaald. Het 3D- plaatje komt van een knipvel dat ontworpen is door Christl Vogl. De grasrand is een Doohickeys van Magnolia. De bloemetjes heb ik gemaakt met een pons. De kleine vlinders (LR 0261), de grote vlinder (LR 0153) en de strik (LR 0326) zijn Creatables van Marianne Design. De tekst is een Ticketstempel. Verder is de kaart afgewerkt met plakparels op de vlinders, strik en bloemetjes.


Groetjes, Nellie

 

6 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie, nou, dit heb ik nog nooit eerder gezien. Wat ontzettend leuk! En natuurlijk helemaal geschikt voor onze challenge bij de Egel. Dank je voor het meedoen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit is echt een egelkaart! Wat mooi gemaakt! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Wowww wat een super geweldige kaart,
  ik vind die echt te gek gaaf zeg ☺
  Bedankt dat je meedoet met onze dieren Challenge !
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je meedoet met onze 'Dieren' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Blog De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen