Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 12 juli 2013

Hallo allemaal

Het is alweer 2 maanden geleden dat ik een CVA heb gehad. Wat is er ondertussen veel veranderd! Op dit moment gaat het bijzonder goed met mij. Volgens de therapeuten in het ziekenhuis ga ik ontzettend hard vooruit. Zelf merk ik dit ook. In huis ga ik steeds meer dingetjes zelf doen, zoals stoffen, koken, wassen en strijken. Ook loop ik zonder hulpmiddelen steeds vaker het huis rond. Zodra ik langere afstanden moet ondernemen maak ik nog gebruik van mijn rollator en rolstoel. Het gebruik van de rollator heeft mij heel wat moeite gekost, maar zoals mijn man en dochters zeiden: "Denk eraan dat het maar voor tijdelijk is!!" heeft mij over de streep getrokken. Ik wacht nog steeds op een oproep voor Blixembosch, maar de wachtlijsten zijn super lang en bovendien is het ook nog eens vakantietijd. Ik kan gelukkig nog steeds 2x in de week in het ziekenhuis terecht.De therapeuten daar zeggen dat mijn herstel nog wel tot 2 jaar na  het gebeurde kan plaats vinden. Dus wachten we maar rustig af. Binnenkort ga ik zeker jullie blogs eens bekijken en misschien zelfs hier en daar wel een reactie plaatsen. Ook wil ik langzamerhand weer een kaartje gaan maken. Het zal allemaal wel niet zo snel gaan omdat ik nog steeds heel vlug moe ben, maar die moeheid kan nog wel een half jaar of langer duren! Tot slot wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor alle lieve woorden en prachtige kaarten die ik heb mogen ontvangen. Zonder al deze troostende reacties was ik zeker niet zo ver gekomen. Het heeft mij ontzettend gesteund en goed gedaan. Dus nogmaals heel erg bedankt hiervoor.

Lieve groetjes, Nellie

11 opmerkingen:

 1. Nellie, ik weet dat het moeilijk voor je was en nog steeds maar je weet waarvoor je het doet!!

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje meis wat een lange weg...en toch beetje bij beetje weer licht aan het eind van de tunnel, maar heb geduld..wel heel positief dat je een beetje denkt om iets kleins te gaan freubelen..Heel veel sterkte met je herstel gewenst en keep up the good work!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Nellie, wat een mooi bericht is dit, zo fijn dat het weer een stuk beter gaat en je weer wat dingetjes zelf kunt doen, dat geeft de burger moed, ga zo door en inderdaad de rollator/rolstoel is maar tijdelijk als ik dit verhaal zo lees.
  Nellie veel sterkte met alles en veel liefs van Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nellie,

  Wat fijn dat het zoveel beter gaat. Het vraagt veel tijd, geduld en doorzettingsvermogen. Alles op zijn tijd. En al doe je lang(er) over een kaartje, dat je er zelfs alweer aan denkt is al heel positief. Geniet van de kleine stapjes vooruit. Veel sterkte met je herstel en dikke knuffel!

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Nelly,
  ik zag al ergens dat je volger was geworden en ik dahct echt: Hoe kan dat nou?? Nu zie ik je berichtje en denk: Joepie!! Nelly is er weer! Wat super dat het zo goed met je gaat. En dat je nu alweer zo veel kan. Ongelooflijk. Jij bent vast een echte doorzetter. Ik snap heel goed dat je die rollator wel weg wilde slingeren, want geen mens wil afhankelijk zijn. Maar je wet waar je het voor doet en je maakt anderen er blij mee, want die willen natuurlijk ook dat je weer de oude wordt. Ik wens je heel veel geduld, doe kalm aan en je ziet: je wordt niet vergeten! Tot gauw!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemiddag Nelly,

  Fijn weer wat van je te horen.
  Goed te horen dat het beter gaat met je ook
  al heb je nog een lange weg te gaan.
  Sterkte en neem je tijd.
  Bertina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Nellie
  Fijn om weer een berichtje van je te zien, om te lezen dat het langzaam steeds beter gaat, dat doet mij goed, wat je rollator betreft, ik begrijp helemaal wat je bedoeld hoor, het is maar tijdelijk, het is zoals de familie het zegt.
  Het zou helemaal grandioos zijn als het je weer lukt om een kaartje te maken, je doet alweer héél veel zelf vind ik.
  Wij lopen niet weg hoor, we wachten het gewoon af.
  Veel sterkte met alles, en het komt goed.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn Nelly dat je wat van je hebt laten horen. En zeker nog fijner is dat je zo vooruit gaat. En ik weet het zeker dat ooit de rollator aan de kant staat, want daar ga je voor. Sterkte en een voorspoedig verde herstel groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Nellie,

  Wat fijn om te lezen dat het al ietsje beter met je gaat doe maar rustig aan het bloggen komt vanzelf weer.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Nellie, wat goed om hier een berichtje van jou te zien staan. Ik ben heel blij voor je dat je langzaam weer dingen zelf kan gaan doen. Probeer wel rustig aan te doen, anders word je straks weer terug gevloten. En wat die rollator betreft snap ik je heel goed, maar wat moet dat moet. En je weet dat het niet blijvend is. Soms heb je dit soort dingen gewoon even nodig. Ik wens je heel veel strekte en een voorspoedig herstel. Pas goed op jezelf!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Nellie, Wat fijn om weer een berichtje van je te krijgen en te zien. Gelukkig dat het weer de goede kant op gaat en dat je zelfs weer zin in het kaarten maken krijgt. Ik hou je in de gaten....... Het ga je goed en veel sterkte met het herstel. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen