Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 16 juli 2013

De tijd zal het leren

Hier is dan eindelijk weer eens een kaartje van mij. Eerlijk gezegd valt het nog wat tegen, maar met de nodige rustpauzes, is het toch redelijk gelukt. De titel vind ik erg toepasselijk en op mij slaan. Op het blog van ScrapPlezier stond deze leuke sketch voor Challenge # 12. De basis  voor deze kaart is wit Cardstock. Het Designpapier komt uit een blok van First Edition; Summer Breeze. De vlinder is een mal van Joy!Crafts (6002/0027). Het tekststempeltje is ook van Joy!Crafts (9410/0022). Verder heb ik de kaart afgewerkt met plakparels van de Action.


Groetjes, Nellie
 

14 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaartje met bruin en roze en beetje mint..

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het begin is weer gemaakt Nellie!! Mooi kaartje leuke kleurtjes.

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Nellie,
  heel mooi dit kaartje! Ik vind het een erg mooi hoopvol kaartje. En zeker slaat het op jou. Houd goede moed, he! Als je nu al zulke mooie kaartjes kan maken dan belooft dat heel veel goeds!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Nellie
  Wat goed van je om een kaart te maken en wat voor één, prachtig, het is een héél goed teken, wat geeft het dat je er iets langer over doet, je bent weer lekker met je hobby bezig, positief blijven denken hoor, ik blijf ook knokken, samen staan we sterk toch?
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat prachtig ... en ook al duurt het wat langer en ben je er moe van, je doet het toch maar! Ga zo door.

  Liefs, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nellie, wat een super leuke kaart heb je gemaakt, je bent weer lekker bezig met papier en dat is een goed teken, blijf doorgaan dan zal je zien dat het straks ook weer een beetje sneller gaat !!!

  lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Nellie, Wat een leuke kaart. Heel mooi met al die verschillende papiertjes. Heel mooi met de vlinder zo. Je bent het kaarten maken nog niet verleerd!! Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag vanmiddag jou kaart al. Op de telefoon is wat lastig reageren dus daarom nu maar even. Goed van je om weer te beginnen met freubelen! Lekker doorgaan, dan komen de kaartjes wel al duurt het misschien wat langer. Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat goed dat je weer lekker een kaartje hebt gemaakt Nellie. Al duurt het wat langer, het is toch gelukt. En ik vind je kaart ook echt heel mooi geworden. Het gaat langzaam de goede kant weer op, de tijd zal het leren!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat fijn om weer een kaartje van je te zien en dat het al beter met je gaat. Hij is prachtig hoor.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schatje is dat weer, heel erg mooi!!
  Leuk om nog eens een werkje van jou te zien!
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super van je dat je weer begonnen bent Nellie en ik vind hem helemaal geweldig geworden. Mooi. Hou je taai meis, elke stap vooruit is er eentje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een mooi kaartje en wat lief met die vlinder, fijn dat je weer meedoet met de challenge bij ScrapPlezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige mooie kaart Nellie en ik ga je even mailen. Super dat je toch weer ene beetje kan hobbieën als gaat het dna langzaam. Bedankt voor je deelname bij ScrapPlezier

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen