Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 13 april 2020

Hoera en Prettige Feestdagen

Op het blog van Het Steelsteekje staat Challenge # 22 met het thema 1 Borduurpatroon  2  Verschillende kaarten. Ik heb een Verjaardagskaart en een Kerstkaart gemaakt. De Verjaardagskaart bestaat uit groen Cardstock. Het 3D-plaatje komt van een Knipvel van Amy Design; Treebies CD 10254. Het Borduurpatroon is van Christien van den Akker en komt uit het blad HobbyZine Plus 35. Het Borduurgaren is van Stich and Do; STDOBG 007. De gebruikte kleuren zijn: Zeegroen BGE 105 en Zachtoranje BGE 10. De 4 Hoeken zijn afgewerkt met een Blotebillenpons. De Letters "Hoera" komen van een Stickervel. Verder is de kaart afgewerkt met Strasssteentjes.


De Kerstkaart bestaat uit blauw Cardstock. Ik heb een witte kaart gebruikt uit het boekje FigurCards 2. Het 3D-plaatje komt ook van een Knipvel van Amy Design; The Feeling of Christmas CD 10924/HJ 14901. Het is hetzelfde Borduurpatroon als van de kaart hierboven. Het Borduurgaren is van Joy!Crafs; Chrissie. De gebruikte kleuren zijn: Blauw gemêleerd 33 en grijs gemêleerd 23.Verder is de kaart afgewerkt met Sterretjes en Klokjes afkomstig van een Stickervel.


  Groetjes, Nellie3 opmerkingen:

 1. Wat twee mooe kaarten Nellie. Leuk hetzelfde patroon. Twee verschillende kaarten. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 prachtige kaartjes Nellie!
  Mooi geborduurd en totaal verschillend.
  Erg leuk om te zien.
  Bedankt voor het meedoen aan challenge 22!
  Fijn weekend, liefs Steelsteekje.

  BeantwoordenVerwijderen