Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 9 februari 2020

Van Harte

Op het blog van de Egel staat challenge # 93 met een Sketch met thema Muziek. De basis van mijn kaart bestaat uit Kraftpapier. Het Designpapier weet ik niet meer van wie het is. Ik heb dit ooit gekregen. Het Randje heb ik geborduurd en gemaakt met een Nestabillyties. Het 3D-plaatje komt van een Knipvel van Yvonne Creations; CD 10646. De Stempel is van Doe Maar; Family.


Groetjes, Nellie

3 opmerkingen:

 1. Een leuke muziekkaart heb je gemaakt met onze sketch Nellie. Mooi dat geborduurde randje en leuk om het plaatje in het groot én in het klein te gebruiken.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kaarten zie ik voorbijkomen in deze uitdaging. Prachtige kaart geworden. Dank je wel dat jij je liet uitdagen door de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Wat gezellig dat je meedoet met onze '#93e' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen